Spine Magazine 2

Spine Magazine issue 2 is here. We jumped pretty far from the concept of a snowboarding magazine, and we think that the outcome is pretty nice! If you like the magazine, we would highly appreciate you getting it in “real life” also. Print lives forever. And the actual mag costs only 10 euros. Thats cheap.

If you like or hate the magazine, and want to give feedback to us please leave it to the comment box that can be found from below. All the feedback will be highly appreciated! Also ideas of future stories are highly useful!

Spine Magazinen toinen numero on ilmaantunut kyberavaruuteen. Spine ei edelleenkään ole snoukkalehti, sanan perinteisimmässä merkityksessä, vaan meiltä löytyy aivan kaikkea laidasta laitaan. Lukupaketti on oikeastaan aika hyvä!

Jos tykästyt lehteen, suosittelemme erittäin vahvasti sen hankkimista ihan fyysisenä kappaleena. Painettu versiomme kestää ikuisesti, internetin tulevaisuutta emme voi taata! Lehden hinta on 10 euroa. Siinä on kullattu kansi. Halvempi kuin hampurilaisateria!

Mitä sieltä löytyy?

Helikopterimetsästys 
Maailmankuulu valokuvaaja Rami Hanafi istui helikopterin kyytiin, heti siihen haulikkomiehen vierelle. Näistä lähtökohdista alkaa tarina itseään etsivän miehen matkasta alkukantaisille juurillemme.

Tehdas 
Icon Snowboardsin suurvisiiri Antti Bergman valottaa erittäin seikkaperäisesti lukijoille, että mitä se ”made in china” oikeasti edustaa. Onko se sittenkään huono asia, jos kyseinen lause löytyy vaatteistasi?

– Teemu Keränen 
”Omiin raajoihin harjoitellaan, sitten otetaan kaverit neulan alle. Kun nämä ovat täynnä, hankitaan uudet kaverit.” Teemu Keränen kertoo omasta polustaan tatuointitaiteilijaksi.

– Patrick Vermeulen
Erään aikakauden ehdottomasti vaikuttavin valokuvaaja kertoo oikeastaan todella rajun tarinan lumilautailumediakentän myllerryksestä. Kaikki ei ole aina niin rentoa ja siistiä. Asioilla on myös synkät puolensa.

– Wasted 
Skede- ja laskuleffoista hyvinkin tuttu Wasted purkaa Janne Tanskasen nauhuriin elämäntarinansa. Kuten arvata saattaa, on kyseessä hyvin rosoinen matka sieltä tänne ja tästä eteenpäin.

– Kamerapornoa-sarja 
Kalle Tarkiainen, Jani Kärppä ja Teemu Heljo esittelevät kamerakalustonsa, eli työkalunsa. Miehet myös avaavat verhoja omaan itseyteensä, ja kertovat hyvin seikkaperäisesti omista heikkouksistaan ja vahvuuksistaan. Kuvaajat myös saivat valita täysin vapaasti omat suosikkikuvansa, jotka lehden sivuille painettiin.

– Nicaragua
Estevan Oriol on kuvannut mm. Method Mania, sekä muita joillekkin tuttuja hahmoja musiikin maailmasta. Nyt Estevanin tie vei Jyrki69:n seurassa kohti Nicaraguaa, tutustumaan paikalliseen kulttuuriin etsimen läpi.

– Lämpötilaennätysmies 
Lämpötilaennätysmies on kirjaimellisesti äärimmäisyyksiin menevä elämäntapasupersankari, joka ei pelkää normaaleille kuoleville hälyyttäviä tilanteita. Kuten superlämpötiloja!

– Lumen tulevaisuus?
Jari Uusikivi lähti tutkimaan mitä ilmastonmuutos todellisuudessa tarkoittaa lumelle. Rankkaa dataa, erittäin tärkeää luettavaa.

– Danger 
Danger on skeittaaja, jonka pahamaineiset pannut pysäyttävät pirteämmätkin hipat karuudellaan. Kirjoittakaa youtubeen hakusana ”Are you alright – Danger”, niin ymmärrätte miksi miehestä oli kerrassaan tärkeää tehdä pienimuotoinen haastattelu.

– Ephraim Chui 
Ephraim Chui tekee lähes kaikki Capita-lumilautojen grafiikat, ja elää kerrassaan erikoista elämää. Miehen pensselistä syntyi myös numeron kansi. Voisi jopa sanoa, että Ephraim on epätavallisen onnekas ihminen.

– Keskustellaan kilpalumilautailusta 
Lumilautailusta on ihan kiva puhua, mutta vain kilpakenttiä spekuloimalla saadaan todellisia tunteita pintaan. Mitä mieltä elokuvaohjaaja, core-lumilautailija, vanhanliitonlaskija ja kilpakenttien soturi ovat kilpalumilautailun nykytilasta?

Jos lehti miellytti tai inhotti sinua, arvostamme suuresti kaikkea palautetta. Kivuttomin tapa kertoa fiiliksensä kaikelle kansalle on jättää kommentti allaolevaan laatikkoon. Myös juttuideat ovat erittäin hyödyllisiä jatkon kannalta!

 

Our main channel for sales is our own website, but at the moment also these fine folks sell Spine Magazines: Talma Ski, Burton Store Helsinki and Good Life Coffee. We are getting more places soon.

0 Comments