Rakkaat ystävät ja lumilautatoverit.

On taas se aika vuodesta kun Spine Magazine yhdessä suomalaisten lumilautavaikuttajien ja teidän yleisön avustuksella valitsee vuoden parhaimmistoa palkitakseen heitä ruhtinaallisilla kunnianosoituksilla.

Spine X Awards järjestetään Teatteri Forumissa 1.11.2014 klo 21.00-04.00.

Seuraava name-dropping lista kertokoon mitä ilta tuo tullessaan:
Solonen & Kosola, The Rautavas House Band, Enni Rukajärvi, Spine Magazine, Jari Salon vegaanivihjeet, Veikkaus… unohtamatta meidän mahtavia ehdokkaita. Tule ajoissa paikalle, jotta et missaa parhaita paloja. Ohjelma alkaa klo 22.00!
Liput 10€ (ei sis. narikka) ennakkoon messuilta Spine Magazine –lehden osastolta. Ennakkolippu oikeuttaa sisäänpääsyyn ennen klo 23.00. Lippuja on myynnissä rajoitettu määrä myös ovella hintaan 12€ (ei sis. narikka).

Palkintoseremonia

Tarkoituksenamme ei ole olla lumilautailumaailman ylin elin, vaan toivomme teiltä ääniä joiden perusteella ratkotaan tämän vuoden tuloslista. Pidemmittä puheitta, pyydämme teitä ottamaan osaa äänestykseen. Tästä alta. Anna mennä. Jokainen ääni on arvokas, ja ketä tahansa saa äänestää. Aina ja ikuisesti. Myös naapurin Jakke voi olla vuoden lumilautailija meidän puolestamme.

Spine Awards järjestetään yhdessä Veikkauksen kanssa. Veikkaus tuo iloa elämään.

Spine Awards Facebookissa: Spine Awards 2014

Äänestys on päättynyt.